وبلاگ خانواده

عکس ها و مطالب گوناگون

وبلاگ خانواده

عکس ها و مطالب گوناگون

روش فرم دهی زرده تخم‌مرغ

روش فرم دهی زرده تخم‌مرغ 

هم زدن زرده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب‌های هوا ایجاد شود در نتیجه شیرینی را سبک می‌کند برای این کار باید موارد زیر را مورد توجه قرار داد:

1 ـ زرده باید تازه و خنک باشد.

2 ـ زرده باید با سرعت زیادی زده شود.

3 ـ در زرده نباید سفیده وجود داشته باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد