وبلاگ خانواده

عکس ها و مطالب گوناگون

وبلاگ خانواده

عکس ها و مطالب گوناگون

روش فرم دهی سفیده تخم‌مرغ

روش فرم دهی سفیده تخم‌مرغ 

هم زدن سفیده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب‌های هوا ایجاد ‌شود و در نهایت شیرینی را حجیم و پوک می‌کند. پس برای آن که سفیده کاملا صحیح زده شود باید نکات زیرا را  رعایت کنید:

1 ـ سفیده باید تازه و خنک باشد (در یخچال باشد).

2 ـ سفیده نباید حاوی ذره‌ای از زرده باشد.

3 ـ وسایلی که سفیده را با آن می‌زنید باید تمیز و فاقد چربی باشد.

4 ـ سرعت هم زدن باید زیاد باشد زیرا در غیر این صورت آب می‌اندازد.

5 ـ فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن باید کم باشد در غیر این صورت آب می‌اندازد.

6 ـ برای زدن سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگ آن را تیره می‌کند.

7 ـ در مواردی که شکر به سفیده اضافه می‌شود باید بعد از این که کمی سفیده را زدیم و سفت شد شکر را قاشق، قاشق اضافه می‌کنیم و وقتی آماده است که اگر با نوک چاقو روی سفیده خط بیاندازیم آن خط تا چند دقیقه باقی بماند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد