روش فرم دهی سفیده تخممرغ
هم زدن سفیده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حبابهای هوا ایجاد شود و در نهایت شیرینی را حجیم و پوک میکند. پس برای آن که سفیده کاملا صحیح زده شود باید نکات زیرا را رعایت کنید:
1 ـ سفیده باید تازه و خنک باشد (در یخچال باشد).
2 ـ سفیده نباید حاوی ذرهای از زرده باشد.
3 ـ وسایلی که سفیده را با آن میزنید باید تمیز و فاقد چربی باشد.
4 ـ سرعت هم زدن باید زیاد باشد زیرا در غیر این صورت آب میاندازد.
5 ـ فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن باید کم باشد در غیر این صورت آب میاندازد.
6 ـ برای زدن سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگ آن را تیره میکند.
7 ـ در مواردی که شکر به سفیده اضافه میشود باید بعد از این که کمی سفیده را زدیم و سفت شد شکر را قاشق، قاشق اضافه میکنیم و وقتی آماده است که اگر با نوک چاقو روی سفیده خط بیاندازیم آن خط تا چند دقیقه باقی بماند.