خواباندن گوشت در چاشنی
خواباندن گوشت یعنی آنرا را همراه با ادویه و چاشنیهای مختلف چند ساعتی گذاشتن و سپس کباب کردن و پختن. خواباندن، طعم گوشت را بسیار لذیذ میکند. گوشت را همراه با اینکه در همراه با ادویه خواباندهاید میتواند تا سه ماه در فریزر نگاه دارید و در موقع نیاز بیرون بیاورید و کباب کنید و غذایی بسیار لذیذ و فوری فراهم سازید.
گوشت و مرغ را حداقل 3 تا 4 ساعت بخوابانید ولی در مورد ماهی نیم تا یک ساعت کافی است.
به هنگام کباب کردن مایه بیرون آمده از گوشت خوابانده را به تدریج روی گوشت بریزد تا طعم بهتری به گوشت بدهد.