نکات مهم در مورد پیمانههای شیرینیپزی
در تهیه شیرینی و کیکهایی که ارایه میشود از نوع پیمانهای استفاده میشود که در چهار اندازه: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر میباشد:
یک پیمانه آرد 100 گرم
یک پیمانه پودر قند 125 گرم
یک پیمانه شکر 150 گرم
یک پیمانه روغن (جامد یا مایع) 1500 گرم
پیمانهها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچگاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
اندازه تخممرغ مصرفی در دستورات بطور تقریبی 60ـ50 گرم است که معادل وزن یک تخممرغ متوسط با پوست است.
اگر در دستورالعملها مقدار وزنی تخممرغ داده شده است ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا میکنیم توجه کنید که تخممرغ باعث تغییر طعم شیرینی میشود. بنابراین حتما مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخممرغ به تنهایی ذکر میشود منظور یک تخممرغ کامل است.