وبلاگ خانواده

عکس ها و مطالب گوناگون

وبلاگ خانواده

عکس ها و مطالب گوناگون

نکات مهم در مورد پیمانه‌های شیرینی‌پزی

نکات مهم در مورد پیمانه‌های شیرینی‌پزی 

در تهیه شیرینی و کیک‌هایی که ارایه می‌شود از نوع پیمانه‌ای استفاده می‌شود که در چهار اندازه: پیمانه یک،‌ یک دوم، یک سوم ‌و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می‌باشد:

یک پیمانه آرد                                    100 گرم

یک پیمانه پودر قند                             125 گرم

یک پیمانه شکر                                 150 گرم

یک پیمانه روغن (جامد یا مایع)            1500 گرم

پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچگاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.

اندازه تخم‌مرغ مصرفی در دستورات بطور تقریبی 60ـ50 گرم است که معادل وزن یک تخم‌مرغ متوسط با پوست است‌.

اگر در دستورالعمل‌ها مقدار وزنی تخم‌مرغ داده شده است ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می‌کنیم توجه کنید که تخم‌مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می‌شود. بنابراین حتما مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم‌مرغ به تنهایی ذکر می‌شود منظور یک تخم‌مرغ کامل است‌.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد