-
انگور قرمز از قلب محافظت می کند
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:43
انگور قرمز از قلب محافظت می کند دانشمندان آمریکایی در انگور قرمز نوعی ماده شیمیایی را یافتند که می تواند قلب را از خطرات ناشی از پیری محافظت کند. به گزارش مهر، محققان دانشگاه ویسکونسین در انگور قرمز نوعی ماده شیمیایی طبیعی را کشف کردند که قلب را از آسیب های پیری محافظت می کند. این دانشمندان با آزمایش این ماده شیمیایی...
-
تاثیر خیار در رفع عطش و تصفیه خون
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:42
تاثیر خیار در رفع عطش و تصفیه خون خیار از نظر طب قدیم ایران، سرد و خنک کننده بدن بوده و به هضم غذا کمک می کند. خیار میوه ای با طبع خنک است و برای رفع عطش و شادابی پوست استفاده می شود. خیار گیاهی علفی، یک ساله، دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است. این میوه حل کننده اورات و اسید اوریک است. بنابراین در...
-
فواید انجیر
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:41
فواید انجیر انجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از 600 نوع متفاوت انجیر وجود دارد. انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند( در حدود 60 درصد) می باشد. این دلیل خوبی است برای آن که ورزشکاران از انجیر استفاده می کردند. رومی ها انجیر تازه را به برده هایشان می دادند، برای آن که آن ها بتوانند بهتر کار کنند. انجیر خشک در آن زمان...
-
انگور، میوه ای شفابخش
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:38
انگور، میوه ای شفابخش انگور میوهای شیرین و لذیذ و از نوع میوههای خوشهای است. انگور میوه ای بهشتی است. در احادیث آمده است که امام محمد باقر (ع) فرموده اند: "چهار میوه از میوههای بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای تازه)، انار و سیب."(بحارالانوار/ج14/باب اطعمه و اشربه) این میوه بهشتی سرشار از ویتامین های A، B و...
-
خواص فرآورده های انگور
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:36
خواص فرآورده های انگور از انگور فرآورده های غذایی مختلفی به دست می آورند که شامل: کشمش، شیره انگور، روغن هسته انگور، عصاره هسته انگور، سرکه، آبغوره و غوره است. کشمش کشمش حدود 60 درصد قند دارد که قسمت بیشتر آن را فروکتوز تشکیل می دهد. کشمش همچنین میزان زیادی آنتی اکسیدان دارد که از این بابت با آلو و زردآلو برابری می...
-
خواص برگ مو
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:33
خواص برگ مو درخت انگور را "تاک" یا "مو" نیز میگویند. برگ مو دارای ساکاروز، لوولز(Levulose)، اینوزیت(Inosite)، کوئرستین، کاروتن، اجسام تانیک، بتائین، تارتاریک اسید، مالیک اسید، اسکوربیک اسید، پتاسیم، آهن و سیلیکون است. * برگ مو قابض است. * دم کرده برگ های جوان مو، اسهال خونی را برطرف می کند. * برای...
-
خواص آبغوره و سرکه انگور
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:31
خواص آبغوره و سرکه انگور غوره که میوه ی سبز رنگ نارس انگور است دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند: اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک(Succinique Acid)، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک(Glucolique Acid) و قند می باشد. * غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم...
-
توت فرنگی، نوبرانه ای خوشمزه
سهشنبه 23 فروردینماه سال 1390 18:26
توت فرنگی، نوبرانه ای خوشمزه با تغییر فصل، هر روز میوه های نوبرانه، جای خود را به یکدیگر می دهند. درباره توت فرنگی کمتر می توان کسی را یافت که از خوردنش امتناع کند، به طوری که بد غذاترین بچه ها هم آن را دوست دارند. تاریخچه حتما می دانید که این میوه در خانواده بزرگ توت ها جای دارد. این توت همان طور که از نامش...
-
هشداری درباره ی استفاده از توت فرنگی
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:30
هشداری درباره ی استفاده از توت فرنگی بسیاری از ما به دلیل ناآگاهی، مواقع زیادی سلامت مان را بیش از پیش به مخاطره می اندازیم؛ به طور مثال با کوتاهی کردن در شستشوی کامل و دقیق میوهها. تا به حال، با خودتان فکر کردهاید که بهترین راه برای تمیز کردن توت فرنگی که هم روی سطح خاک پرورش پیدا می کند و هم به دلیل فساد پذیری...
-
هنگام خرید توت فرنگی باید ...
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:28
هنگام خرید توت فرنگی باید ... * نکته مهم در هنگام خرید این میوه آن است که توت فرنگی ها سفت، قرمز تیره و براق باشند و کلاهک سبزش کنده نشده باشد. * به علاوه، لکه های زرد و سبز بر روی آن ها دیده نشود، زیرا در چنین حالتی نه تنها ارزش تغذیه ای ندارند، بلکه ترش مزه نیز هستند. * نکته مهم آن است که نوع متوسط این میوه از...
-
شاتوت، شاهِ توتها
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:27
شاتوت، شاهِ توتها توتها از بهترین میوهها هستند که نه تنها طعم بسیار عالی دارند، بلکه حاوی فیتوکمیکالها هستند که شگفتی میآفرینند و موجب بهبود و تعدیل سلامت میشوند. توتها دارای فیبر بالا و قند نسبتا پایینی هستند، بنابراین اگر در حد متعادل مصرف شوند، موجب تغییرات شدید انسولین نمیشوند. بهترین طریقه مصرف توت به...
-
هندوانه زرد یا هندوانه آناناسی
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:25
هندوانه زرد یا هندوانه آناناسی بیش از پنجاه نوع هندوانه وجود دارد که "هندوانه ی زرد" یکی از آن ها است. این هندوانه در ایران بیشتر به نام "هندوانه آناناسی" معروف است. هندوانه زرد در تمام فصول سال یافت می شود، اما در تابستان به نقطه ی اوج خود می رسد. در هندوانه های معمولی رنگدانه ای به نام...
-
زردآلو باعث جوان شدن پوست میشود
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:23
زردآلو باعث جوان شدن پوست میشود یک متخصص تغذیه گفت: زردآلو به دلیل داشتن بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید محافظت میکند و بتاکاروتن مثل یک پوست طبیعی، از داخل اثر میکند. مرتضی صفوی افزود: زردآلو سرشار از ویتامین A است که به رشد اطفال کمک کرده و باعث تقویت بینایی در آنها میشود....
-
نارگیل و خواص آن
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:19
نارگیل و خواص آن نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند. درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم...
-
تا میتوانید هندوانه بخورید
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 19:14
تا میتوانید هندوانه بخورید هندوانه خواص بسیاری دارد از آن جمله ضد استفراغ و ضد تهوع است. مخصوصا برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی میشوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب میتواند مفید باشد. این میوه ضدعفونیکننده ی بدن و در واقع پاککننده رودهها است. 100 گرم هندوانه دارای 30 کالری انرژی ، 0/4 گرم پروتئین، 0/2...
-
گیلاس و خواص آن
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:44
گیلاس و خواص آن نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت دار و محتوی یک هسته است. گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می باشد و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ های قرمز، سیاه و زرد یافت می...
-
توت سفید و فواید آن
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:40
توت سفید و فواید آن درخت توت سفید، بزرگ، تنومند و دارای برگ های پهن است که در تغذیه ی کرم های ابریشم مورد استفاده قرار می گیرد. قسمت هایی که در تغذیه و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند، عبارت هستند از: میوه، برگ، شیره، پوست شاخه های تازه. توت سفید میوه ای آب دار، ریز، شیرین و لذیذ است. توت سفید را تازه می خورند و برای...
-
7 فایده ی خربزه درختی (پاپایا)
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:35
7 فایده ی خربزه درختی (پاپایا) papaya آیا تا به حال راجع به فواید خربزه درختی فکر کرده اید؟ حتماً چون خربزه درختی نوعی میوه محسوب می شود حدس زده اید که برای بدن مفید است. بله درست است. در این مطلب، به هفت فایده ی مفید آن اشاره کرده ایم: * خربزه درختی حاوی آنتی اکسیدان است. یکی از فواید خوردن پاپایا پیش گیری از سرطان...
-
خاصیت آب ماست یا آب پنیر
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:30
خاصیت آب ماست یا آب پنیر بعضی ها مزه آب پنیر یا آب ماست را دوست ندارند ، در حالیکه دیگران آن را خیلی دوست دارند . آب پنیر یا آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست یا پنیر از شیر جوشیده و غلیظ شده تشکیل می شود و روی سطح ماست یا پنیر قرار می گیرد . در حالیکه تمام پروتئین به پنیر یا ماست منتقل می شود ، مواد حیاتی در آب آن...
-
کشک؛ منبع خوبی از کلسیم و پروتئین
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:28
کشک؛ منبع خوبی از کلسیم و پروتئین کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود. ماده ای اولیه ی کشک عبارت است از شیر میش، بز، گاو و یا مخلوطی از آنها. کشک با حجم کم خود، یک ماده ی غذایی معجزه آساست که در بر...
-
شیر پرچرب یا کم چرب؟
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:26
شیر پرچرب یا کم چرب؟ یک بررسی نشان داد، مصرف 4 لیوان شیر کم چرب به جای 4 لیوان شیر پر چرب، مقدار کلسترول خون را کاهش می دهد. نظر شما در این مورد چیست؟ آیا این بررسی می خواهد بگوید مصرف شیر کم چرب، کلسترول خون را کاهش می دهد؟ خیر، این گونه نیست. بلکه این تحقیق ثابت کرده، مصرف 4 لیوان پرچرب در روز کلسترول خون را افزایش...
-
تهیه و تولید ماست
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:23
تهیه و تولید ماست تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر این دام تهیه می کرده اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می...
-
انواع ماست و مواد مغذی آنها
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:20
انواع ماست و مواد مغذی آنها انواع ماست ماست پاستوریزه این ماست با روشی که در مطلب " تهیه و تولید ماست " شرح داده شد، تولید می شود و ماندگاری آن در یخچال حدود 14 روز است. ماست استریل گاهی برای افزایش مدت نگهداری ماست، آن را پس از تولید و تنظیم شدن اسید، به وسیله ی دستگاه مخصوصی، حرارت داده و استریل می کنند....
-
مصرف شیر و لبنیات را فراموش نکنید
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:16
مصرف شیر و لبنیات را فراموش نکنید شیر و سایر لبنیات مانند ماست ، پنیر و دوغ از جمله مواد غذایی هستند که روزانه باید در سبد غذایی هر خانوار وجود داشته باشند. ناگفته نماند که از نظر تغذیه ای مصرف یک لیوان شیر معادل مصرف یک لیوان ماست یا دو لیوان دوغ است و طبق تحقیقات انجام شده بهتر است در رژیم های لاغری از ماست استفاده...
-
تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا
دوشنبه 22 فروردینماه سال 1390 15:10
تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا بیماری فشار خون بالا به حالتی گفته می شود که فشار سیستولیک بیشتر از 140 میلی متر جیوه و فشار دیاستولیک بیشتر از 90 میلی متر جیوه باشد. لازم به ذکر است که فشار خون نرمال را حدود 80/120 میلی متر جیوه در نظر می گیرند. پرفشاری خون بیماری مزمنی است که در صورت عدم درمان می...
-
تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا
شنبه 20 فروردینماه سال 1390 14:46
تأثیر شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشار خون بالا بیماری فشار خون بالا به حالتی گفته می شود که فشار سیستولیک بیشتر از 140 میلی متر جیوه و فشار دیاستولیک بیشتر از 90 میلی متر جیوه باشد. لازم به ذکر است که فشار خون نرمال را حدود 80/120 میلی متر جیوه در نظر می گیرند. پرفشاری خون بیماری مزمنی است که در صورت عدم درمان می...
-
اثر شیر و فراورده های آن در پیشگیری از سرطان
شنبه 20 فروردینماه سال 1390 14:45
اثر شیر و فراورده های آن در پیشگیری از سرطان متاسفانه امروزه سرطان یکی از بیماریهای شایع می باشد.سرطان روده ی بزرگ سومین سرطان پرشیوع در جهان است که همه ساله قربانیان زیادی بر جای می گذارد. میزان شیوع ابتلا به این بیماری در زنان و مردان یکسان است. در ابتلا به انواع سرطان، عوامل گوناگونی از جمله عوامل ژنتیکی و عوامل...
-
اثر شگفت انگیز ماست در لاغری
شنبه 20 فروردینماه سال 1390 14:41
اثر شگفت انگیز ماست در لاغری محققان توصیه میکنند، برای کاهش وزن باید ماست در رژیم غذایی گنجانده شود. بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن رژیم غذایی دارند، فرآوردههای لبنی را از فهرست مواد غذایی حذف میکنند. این در حالی است که محققان دریافتند ماست در واقع توانایی بدن را برای سوزاندن چربیهای زائد تقویت کرده و حفظ عضلات...
-
ارزش غذایی بستنی
شنبه 20 فروردینماه سال 1390 14:39
ارزش غذایی بستنی بستنی، محصول لبنی منجمدی است که از ترکیب و فرایند مناسب خامه و بعضی از فراوردههای لبنی با شکر و مواد طعمدهنده به دست میآید و میتواند حاوی پایدارکنندهها، قوام دهندهها و رنگ نیز باشد. ارزش غذایی بستنی به ارزش غذایی مواد اولیه ای که در ساخت بستنی مصرف میشوند، بستگی دارد. به عنوان مثال چربی بستنی...
-
گاوهایی که شیر کمچربی تولید میکنند
شنبه 20 فروردینماه سال 1390 14:36
گاوهایی که شیر کمچربی تولید میکنند دانشمندان نیوزیلندی پس از کشف اتفاقی یک جهش ژنتیکی طبیعی در یک گاو، در حال پرورش دادن گلهای از گاوها هستند که میتوان از آنها شیر کمچربی دوشید. به گزارش آسوشیتدپرس شرکت بیوتکنولوژی ویالاکتیا میگوید شیر این گاوها همچنین مملو از اسیدهای چرب امگا-3 است و کره حاصل از این شیر مانند...